Template Joomla scaricato da Joomlashow

  • pdf

ICDL bibloteke te te gjithe femijet e botes

nje bibloteke te te gjithe femijet e botes

 

 

Ejani ne kete bibloteke magjike, mund te lexoni shume libra te gezueshem Sorridente e me shume ngiyra nga e gjitha vendet e botes, edhe ai i joti dhe ai i shokut tend te bankes edhe ato qe nuk di te lexosh por figurat te tregojne perrallen.

mappZgjidh nje shtet sa do larg te jete te cilit do ti vizitosh librat dhe pastaj fillo viziten! Mund ti shikosh librat me ndonje shok/shoqe me origine nga nje vend tjeter, luani te beni “perkthyesin”, do te jete akoma me defryese! Per fat te keq kjo bibloteke nuk flet shqip dhe faqja qe do te hapet do te jete ne italisht por pastaj mund te kerkosh te gjesh dhe ti lexosh ne shqip!

 


vapro ne bibloteke corri in biblioteca

 

 

Mund te kerkosh biblotekes te te flase:

arabisht العربية rusisht русский kineze 中文