Template Joomla scaricato da Joomlashow

  • pdf

Multibibloteka e Lodit

multibiblioteca di lodiMultibibloteka e Lodit (Via Cavour 73), e menaxhuar nga shoqata Tuttoilmondo onlus, ve ne dispozicion te qytetarve libra dhe shtypin e perditshem ne 42 gjuhe.

Nga kjo faqe mund shikoni (tasti i majte i mousit) ose te ruani ne PC tuaj ( tasti i djathte i mousit) il katalogo generale della Multimedia, i renditur per gjuhe ne excel ose pdf.

katalogu general (format excel, 490Kb)

katalogu general (format pdf, 550 Kb)

katalogu sipas gjuheve (format excel, 530Kb)

katalogu sipas gjuheve (format pdf, 830 Kb)

 

ORARI
Diten e marte: nga ora 17.00 ne oren 19.00
Diten e shtune: nga ora 10.00 ne ore 12.30 dhe nga ora 14.30 ne ore 19.00

informazione:  tel. 320 4932215  fax: 0377 875824
email:   Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

fb

facebook - www.bibliotechelodi.it

volantino_mb

shiko dhe shkariko fleten:

italiano english français español

português română shqip