Template Joomla scaricato da Joomlashow

  • pdf

programi afat kohor

 

55 ditët e Babelit

data, ora

vendi
(kliko për të parë hartën e)

shtigjet
 e shtunë 1 maj, 11:00-24:00 Tavazzano, Festa del Lavoro e dei Popoli anteprima promozionale 
e premte 14 maj, 11:00 Lodi, Sala Rivolta konferencë shtypi
 
e shtunë 15 maj, 11:00

Lodi, Biblioteca sede provvisoria, via S.Francesco

Babele poezi dhe muzikë
e shtunë 15 maj, 21:00 Lodivecchio, Biblioteca Comunale Babele udhëtim

e diel 16 maj, 16:00

Tavazzano, Biblioteca Comunale Babelit gra
e hënë 17 maj, 17:00 Tavazzano, Biblioteca Comunale Babele të rinj
e premte 21 maj, 21:00 Lodi, Multibiblioteca Babele film
e shtunë 22 maj, 16:00 Lodivecchio, Biblioteca Comunale Babele të rinj
e diel 23 maj 16:00 Tavazzano, Biblioteca Comunale Babele poezi dhe muzikë
e premte 28 maj, 21:00 Lodi, Multibiblioteca Babele udhëtim
e shtunë 29 maj, 10:30

Lodi, Biblioteca ragazzi, via S.Francesco

Babele të rinj
e shtunë 29 maj, 20:30 Lodivecchio, Bilbioteca Comunale Babel film
e diel 30 maj, 21:00 Tavazzano, Biblioteca Comunale Babele udhëtim
e shtunë 12 qershor, 16:00 Lodivecchio, Bilbioteca Comunale Babelit gra
e shtunë 5 qershor, 11:00

Lodi, Biblioteca sede provvisoria, via S.Francesco

Babelit gra
e shtunë 5 qershor, 21:00 Tavazzano, Biblioteca Comunale Babel film
e diel 6 qershor 17:00 Lodi, Biblioteca di Villa Braila BabeleinFest
e diel 6 qershor 21:00 Lodivecchio, Piazza Vittorio Emanuele II BabeleinFest
e premte 11 qershor, 21:00 Lodi, Multibiblioteca
Babele poezi dhe muzikë
e diel 13 qershor, 21:00 Tavazzano, Biblioteca Comunale

BabeleinFest

 
e enjte 17 qershor, 21:00 Tavazzano, Biblioteca Comunale Festa di fine anno corso di italiano
e enjte 24 qershor, 21:00 Tavazzano, Biblioteca Comunale Babele muzikë

 

detajet e iniciativave në kalendarin