Template Joomla scaricato da Joomlashow

  • pdf

partnerët e projektit

Bibloteka e Babelit është një projekt i ideuar nga:
- Associazione Culturale Musicarte
me partnerët e mëposhtëm:
- Biblioteca Comunale di Lodi
- Biblioteca Comunale di Tavazzano con Villavesco
- Biblioteca Comunale di Lodivecchio
- Associazione Culturale “Amici del Nebiolo”
dhe me bashkëpunimin e:
- Tuttoilmondo onlus
- MultiBiblioteca. Libra në të gjitha gjuhët
- Associazione Tam Tam d’Afrique
- Associazione “Zeituna” (Kumuniteti i Tunizineve ne Lodigiano)
- “Dacia” (Shoqata e Romeneve ne Lodigiano)
- Lodi per Mostar onlus
- MLFM ong (Levizja Lufta kundër Urisë në Botë e Lodi-t)
- Kisha S.Giovanni Battista ne Tavazzano con Villavesco

me kontributin e: Fondazione Cariplo e Fondazione Vodafone Italia
 musicarte lodi  comune di lodi comune di tavazzano con villavesco comune di lodivecchio amici del nebiolo
 
multibiblioteca lodimlfm lodi zeituna lodi lodi per mostartam tam d'afriquedacia ass. italo-romena